Activiteiten & workshops

MMM - privé familieopstelling

Lesgevers: More Moving Miracles

Locatie: Zolder (Invitare)

Je kan als ‘opsteller’ een privéopstelling aanvragen per dagdeel of half dagdeel. Het gereserveerde gedeelte wordt exclusief gebruikt voor jouw specifieke vraagstelling. Je weet zeker dat jouw opstelling aan bod komt en in zeer grote diepte wordt uitgewerkt. Wij zorgen voor zeer ervaren representanten, gespecialiseerd in systeemopstellingen.

Lesgevers: Petra Verhoef en Els Marcelis

Privé half dagdeel 1u30: particulier 130 eur / beroepsmatig factuur 175 eur

Privé dagdeel 3u: particulier 260 eur / beroepsmatig factuur 350 eur

Data: zondag 7 april of woensdag 1 mei van 9u30 - 12u30 of van 13u30 -16u30 

Ook op aanvraag: dan zoeken wij datum & locatie !

‘Het is sterker dan mezelf’, hoor je wel eens zeggen. Ondanks alle moeite die je soms in persoonlijke groei steekt, blijven er soms bepaalde patronen als een rode draad door je leven lopen. Je botst telkens op dezelfde thema’s. Het lijkt alsof je vast zit. Het overstijgt als het ware je persoonlijkheid. Vaak hebben zulke ‘verstrikkingen’ te maken met patronen in de familie van herkomst die je onbewust hebt overgenomen uit een soort loyaliteit. Sommigen nemen als kind onbewust een stukje ‘ballast’ van vader en moeder over uit liefde. ​Ook familiegebeurtenissen die niet of onvolledig verwerkt geraken, zorgen voor verstoring van het geheel. Soms weet je gewoon niet hoe dit verder kan. Het is alsof je geen 'zicht' hebt op de onderliggende emoties en verwarring.

​​Opstellingswerk maakt deze verborgen patronen uit het familiesysteem zichtbaar. Er  komt begrip en ruimte voor zingeving en heling. Je kunt op dat moment de problematische patronen teruggeven aan de 'rechtmatige eigenaar’. Het geeft inzicht en biedt de opsteller de mogelijkheid om weer haar of zijn eigen keuzes en beslissingen te gaan maken. Dit geeft vrijheid op opnieuw jouw plek in het leven te vinden. Vaak staan we niet op onze eigen plaats in de familie en dit is bepalend voor alle relaties die je aangaat. ​Alles wat je zelf niet teruggeeft aan de vorige generatie(s), geef je willens nillens door aan je kinderen. ​Hoe gaat dit in zijn werk? Klik hier voor meer info.

 

Info & Contact