Activiteiten & workshops

Workshop - Door liefde geraakt!

Datum: 09/06/2018 (14:00u-17:00u)

Lesgevers: José van der Loop

Locatie: Zolder (Invitare)

Prijs: 20,00 EUR


De liefde is op zichzelf genoeg! Liefde is zo rijk en vol en tegelijk zo subtiel, het is een universele Liefdesfrequentie die transcedent is, jezelf overstijgt en je kunt je erop afstemmen. Je kunt het voelen als warmte in je hart, als je voorbij gedachten, emoties en andere versluieringen kunt gaan. Als je de subtielste Liefde in jezelf ontsluiert welt ze op vanuit je hart als een warme innerlijke stroming die door je heen gaat. Het verwarmt je van binnenuit. Liefde verzacht en geeft ruimte, alles past erin want er is geen onderscheid door allesoverstijgend begrip.
In deze workshop neem ik je mee op weg naar hoe je via je gevoel je eigen innerlijke bron van Liefde kunt bereiken die Absoluut Bewustzijn is zoals in de yogatradities beschreven, hoe je je erop kunt afstemmen en erin opgaan. Ik ben er enorm enthousiast over om mijn ervaringen, methodes en enthousiasme met je te delen! We gaan zelf voelen, ervaren en beleven! Kom dichter bij jezelf en in je eigen liefde.

In diverse yogastromingen en Vedische geschriften wordt liefde als weg naar verbinding met het Absoluut Bewustzijn gezien. Omdat liefde de universele helende kracht is die verbindt. In haar meest subtiele vorm is liefde niet aan iets of iemand specifiek verbonden. Maar is het in je aanwezig als een blijvende gemoedstoestand en gaat het uit naar alles en iedereen. Deze vorm van liefde, warmte, begrip, genegenheid geeft een voelbare subtiele innerlijke warmte-liefde-doorstroming in jezelf. De weg van liefde wordt in de Bhakti Yoga beschreven. 

Wat brengt deze workshop je?
De ervaring en methode hoe je díe vorm van liefde als een enorme kracht in jezelf kunt ontvouwen om van daaruit met het Absoluut Bewustzijn verbinding te maken, te versmelten. Om via deze weg de verbinding met het Absoluut Bewustzijn te maken moet je jezelf als het ware van dezelfde substantie laten zijn en dat is liefde. Liefde, begrip, warmte en genegenheid hebben voor alles dat is. Dat kan door diep inzicht en transformeren van blokkades in jezelf die de warmtedoorstroming omleiden of in de weg staan. Door je gevoel volledig toe te laten en alles wat je daarin tegenkomt te plaatsen en te verwerken. 

Je ‘ontsluiert’ de diepe liefde in jezelf die er al is! En dan ga je:

* Liefde als kracht ontvouwen in jezelf
* Diepe innerlijke liefde ervaren
* Zelfliefde ontwikkelen
* Beter in je gevoel komen en toelaten wat er is
* Meer begrip en minder oordeel
* Een diepe innerlijke warmte doorstroming voelen
* Hoe je via liefde verbinding met Absoluut Bewustzijn kunt maken

Met meditatie en voeloefeningen! En een heel mooie methode voor het oplossen van emotionele blokkades door voelen, inzicht en diep begrip.

Programma
In deze workshop neem ik je in een aantal stappen mee in de principes van deze gevoelsrijke en warme weg en een verdiepende innerlijke warmte-liefde doorstroming te ontwikkelen:

* Over onbegrensd, oneindig en overal aanwezig Bewustzijn & liefde - als beschreven in de yogastromingen
* Zelftransformatie - een methode voor het oplossen van emotionele blokkades
* Gevoelsdiepte en gevoelsrijkheid ontwikkelen & blijvend diepe innerlijke liefde ervaren 
* Met meditaties en voeloefeningen! En een heel mooie methode voor het oplossen van emotionele blokkades door voelen, inzicht en diep begrip. 

Want er is gevoelsdiepte en gevoelsrijkheid voor nodig om deze innerlijke warmte-liefde doorstroming te ontwikkelen, ontvouwen en ervaren. Als een intense en rijke subtiele innerlijke warmte doorstroming in jezelf!

Wanneer: zaterdag 9 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur


Deelname: 20 euro

Meer informatie vind je ook op 
www.liefde-toewijding-bewustzijn.nl
Aanmelden via jivanderloop@gmail.com of 0031(0)6-14610716

Mailen of bellen kan altijd! Fijn als je erbij bent!

Welkom! Liefs, José


0031(0)614610716 
jivanderloop@gmail.com 

 

Info & Contact
foto